Een Wens voor Juli

Van MiLady mag hoer elke maand een wens uitspreken, ik maak daar eigenlijk nooit gebruik van omdat ik eigenlijk vind dat Haar wensen van belang zijn en dat is zeker zo…..Toch nu spreek ik 1 uit, dat komt door de verandering naar hoer zijn en dat MiLady prive aangaf om mij te willen verhoeren.

Afgelopen week heb ik twee setjes aangehad wat mij echt als een hoer liet voelen, de eerste was fishnets hold ups, laarzen en een doorschijnend kort jurkje, daar onder rood string en rode bh met c cupje .
De tweede set was een fishnet body met open kruis en borsten, een corset en laarzen en ook gemengd met de doorschijnende jurkje. Bij deze set was dus borsten met piercing en de cb zichtbaar….


Door deze set is er ook een wens gaan groeien, deze is namelijk….
Ik ben bij MiLady en moet deze set aantrekken, hoer wordt opgemaakt en uiteraard de pruik op. De collar om en krijg pols boeien om. In de gang doe ik mijn jas aan en wordt er de ketting aan de collar vast gemaakt. De deur wordt geopend en er staat een auto klaar die geregeld was. Ik moet mee lopen naar de auto en zo voor het eerst stapjes buiten als hoer margo….moet achterin plaats nemen en krijg een blinddoek om. Zicht wordt ontnomen, de polsen worden vast gebonden.


De auto wordt gestart en we rijden weg, waarheen kan van alles zijn oa parking, sexcinemas of zelfs groep bij iemand thuis. De jas was ook uit gedaan en zo zat ik achterin op weg naar een plek.
Dit zou niet bij 1 x blijven.
Dus ook niet als margo naar buiten gaan….Geen keuze hebben.