Een Verslag maken

Vroeger gebeurde dat veel meer dan tegenwoordig, dat is in mijn ogen best wel jammer. Je leest eigenlijk niet zoveel verslagen meer.
Waarom een verslag schrijven? Die vraag hoor je wel eens, nou hieronder probeer ik iets te omschrijven…..
Een verslag heeft meerdere doeleinden zowel voor de Dominant(e) als voor de onderdanige. Een verslag wordt vaak geschreven na een sessie of een fijn weekend en zelfs gewoon dagelijks (dan is het vaak een dagboekje)


Een verslag schrijven is voor mij persoonlijk leuk om te doen, een verslag is ook zo wie zo meer dan twee zinnen. Verslag maken over de sessie, of weekend enzv heeft als bedoeling dat wat je mee gemaakt heeft opschrijft voor je D. Vaak worden daar ook de elementen nog eens beschreven wat gedaan is en daarmee ook de gevoelens beschreven van de s hoe die het ervaarde en voelde. Maar ook voor de D is dat belangrijk, namelijk zo leert de D je wat beter kennen of nog meer kennen maar bovenal ook de gevoelens die je voelt of ervaart.


Een verslag schrijven probeer dat zo goed mogelijk te bewoorden, en bovenal vergeet niet de gevoelens er bij te zetten. Vaak wordt of werd een verslag geschreven om ook het nog eens te beleven, zowel de D als de s.
Maak een verslag zo uitgebreid mogelijk, neem je tijd vooral om zo het goed en duidelijk te verwoorden. En heb vooral nogmaals plezier met wat je beleeft heb.

Geschreven door…
Tgirl margo.