Verslag 29 april 2018

 

sletje zijn voorbereiding voor deze zondag begon al een dag ervoor, zaterdag was het een dag van totale body shaving en reiniging. Een week er voor had mijn MyLady overlegd of sletje deze zondag op bezoek kon komen om 5 uur in de middag. Dat was uiteraard geen probleem en zo was het deze dag dat sletje zich zou gaan melden bij MyLady.

 

De zondagmorgen was ik vrij vroeg wakker zoals elke morgen eigenlijk, uitslapen zit er bij dit sletje nooit in. Zoals elke morgen wat een vaste regel is melde sletje zich eerst wakker en aan bij Mylady, toen de gebruikelijke dingen zoals koffie,roken en even social media bezoekjes.

Maar er moest nog even wat geschoren worden en gedoucht worden, tegen 12 uur was sletje volledig klaar en was het wachten om richting de trein te gaan om zo de reis te beginnen naar mijn MyLady. Om twee uur pakte sletje de trein en zo begon de reis naar sletje der Mylady, deze reis ging voorspoedig en zonder problemen kwam sletje tegen 5 uur aan bij MyLady.

 

Er was nog wel even de vraag geweest of het wel door kon gaan wegens de weersvoorspellingen die deze avond zou gaan komen. Maar toch deze keuze gemaakt om wel te gaan omdat W/wij B/beide er naar uitkeken en er zin in hadden. Om 5 uur belde sletje aan en zoals altijd droeg sletje al de collar met de tag er aan vast. MyLady deed de deur open en na sluiting begroete sletje Haar en deed de jas uit en liep met Mylady mee naar de woonkamer. Uiteraard werd sletje volop begroet door de hond en de poesjes van MyLady.

 

Zoals altijd eerst even koffie drinken en lekker ontspannen bij praten over van alles, en toen kwam de eerste verassing van de avond en zeer zeker enorm belangrijk. MyLady pakte Haar mobiel en gaf aan dat Zij een contract had gevonden en die met sletje door wilde nemen. Deze kreeg ik even doorgestuurd en zo kon ik mee lezen wat er in de contract stond. Er werd nog wat aan het contract gesleuteld en aangepast zodat het naar O/onze D/s relatie paste.

Sletje kreeg deze contract toe gestuurd en zou bij thuiskomst deze even in een mooie bestandje zetten en deze ook onderteken en ja dat gebeurde online.

 

Na deze mooie en geweldige verassing was het tijd om naar de speelkamer te gaan, daar aangekomen klede sletje zich totaal uit en bood slet zijn lichaam aan aan Mylady ter controle ook van de CB, dat gebeurt altijd als eerste en dus nu ook. Toen mocht sletje eerst even heerlijk MyLady Haar voetjes aanbidden en dat was geweldig, Haar blote voetjes in geweldige sleehakken en die kussen en de geur opnemen die uiteraard geweldig was. Mylady had ook een nieuwe cane, aangezien de vorige kapot is gegaan tijdens de laatse canesessie had MyLady nu een plastic rode kleine cane gevonden pffff. Ik moest op mijn buik gaan liggen op bed en er werd nog even door genomen wat sletje zijn safe woorden zijn, en toen kwam de eerste tik en zo die was behoorlijk want MyLady laat meteen de cane op een goede manier kletsen. Deze cane is goed voelbaar bij elke tik en helaas kon mijn lichaam niet veel hebben deze avond waar sletje enorm van baalde en het voelde als falen. Toch liet het een leuke marks achter van die paar tikken en helaas moest sletje een safe woord gebruiken. Sletje mocht van het bed komen en nam plaats aan MyLady Haar voetjes. Daar werd nog gesproken over oa piercing zetten door de tepels (ringen) en MyLady keek even of Ze die nog had liggen, helaas niet en Ze vroeg of ik het zou willen en mijn antwoord was volmondig ja. Dus hoop dat binnenkort MyLady deze gaat zetten.

 

Ook werd er gesproken over een vaste mark, bijv een tattoo of brandmerk of wat dan ook, hoe sletje er in zou staan en ook de gevolgen zou beseffen mocht er toch een relatie komen. Sletje gaf aan dat het met trots zou dragen en ook direct zou aangeven maar zo wie zo geen vanilla relatie zou willen of kunnen hebben. Maar ook zo wie zo niet op zoek is naar een relatie en sletje de keuze heeft gemaakt voor het slaaf bestaan. Mylady zou er over gaan nadenken wat Zij wil gaan doen. Ook spraken W/wij over een object zijn en sletje liet enkele fotos zien van wat het inhield. Dat sletje er enorm aangetrokken toe voelt en zo kwam Mylady blijkbaar op een idee..... sletje mocht zijn broek aan doen zonder shirt en sokken aan zonder schoenen en mee lopen naar beneden naar de woonkamer, sletje mocht eerst even 1 roken en de hand van slet was ook de asbak. Even wat drinken en toen kreeg sletje de opdracht om op de rug plaats te nemen voor de bank op de grond. Mylady plaatste Haar mooie voetjes gehuld in de sleehakjes op mijn bovenlichaam en Zij ging ondertussen lekker gewoon Haar dingen doen oa tv kijken en bezig zijn met mobiel. God wat was dat heerlijk om zo als voetenbankje/object gebruikt te worden en zo denk een uurtje of zelfs meer daar te mogen liggen en zo Haar te dienen.Niks is fijner dan wetende dat je er bent om Haar te dienen en leven te vermakkelijken. Na een tijdje was het tijd om sletje te gaan aankleden want helaas was het weer tijd om richting huis te gaan. Helaas is het bezoekje vrij kort een paar uurtjes, liefst zou sletje langer blijven maar ja volgende dag weer werken en helaas de treinen moet je rekening mee houden. Sletje gaf aan dat bij thuiskomst het contract in een bestabdje zou plaatsten en tekenen en terug zou sturen. Na afscheid te hebben genomen begon sletje zijn terug reis in een zeer regenachtige en onweer. Rond half twaalf kwam sletje thuis aan en melde zich thuis, meteen even de laptop opgestart en het contract getekend en terug gestuurd, zo was het van sletje zijn kant waarheid en officieel geworden dat sletje volledig eigendom is van MyLady en Haar totaal zal dienen en bedienen.

 

Na deze fijne avond was het tijd om te gaan slapen want de wekker zou al om half zes gaan en zo viel sletje na afmelden heerlijk in slaap en heeft lekker gedroomd.

 

Dank u wel MyLady voor deze geweldige avond en sletje is enorm blij met het contract en dat sletje U mag dienen en bedienen en U als mijn Eigenaresse en Mylady ziet.

Nederige kusjes op Uw mooie voetjes.

 

Uw sletje

xxxjes