Vernedering

Het woord zegt het al vernederen, iemand vernederen in het normale leven wordt gezien al niet normaal, dat doe je toch niet……
In de Sm wereld is dat vaak wel een onderdeel, uiteraard mits het geen dont is van een onderdanige. Vernederen kan op velen manieren en van soft tot vergaand en zelfs extreem vergaand. Het softe is vaak een slaaf of slavin iets laten doen wat ze nooit zouden doen, denk bij een slaaf een damesslipje aan doen of panty en zelfs onder werk kleding. Bij vergaand is het een stapje verder, bijv woorden op lichaam schrijven en ja kan scheld woorden zijn, denk aan slet,hoer,teef, cumdump enzv. Bij het extreme gaat het tot het uiterste , denk aan diep ontmenselijken dus dehumanization.


Het extreme is ook iemand letterlijk de grond in trappen, op zijn of haar ziel. Een onderdanige zich niks laten voelen en zijn, een object en ga zo maar door. Niet mogen wassen of douchen een langere periode, als dier behandeld worden, als slet gekleed zijn en buiten lopen, spitting, plas en ook eigen plas drinken, er zijn ook een groep die scat doen enzv. Vernedering kan heel ver gaan, velen onderdanigen willen het maar kunnen het vaak niet aan. Maar ook Dominanten kunnen vaak niet zover gaan, want ja je degradeerd wel iemand en vaak de gedachte van mens zijn is aanwezig.