Tease and Denial

Chastity is nu een onderdeel van J/jullie leven….hij draagt nu een cb en U beheerd de sleutels ervan en dan? Om een slaaf of man nog meer te laten beseffen wat hij niet kan of mag of waar hij nooit zal aan mogen komen is te beginnen met teasen.
Het teasen kan op velen manieren, het teasen heeft als doel om een slaaf/man in cb nog meer te doen laten beseffen waarom hij in een cb zit en Wie de totale controle heeft. Het maakt de slaaf/man ook nog meer attenter en onderdaniger, het is meer en meer bereid om zijn Keyholster te dienen en bedienen. Maar ook beseft hij meer en meer wat hij niet meer mag of aan mag komen….nooit meer.


Zoals ik al aangaf het teasen kan op velen manieren. Een aantal voorbeelden zijn:
Als J/jullie bij elkaar zijn.


Zachtjes met de vingers of hand over de cb/balzak heen, hem zo wrijven dat het zeker zal voelen in de cb
Bij S/stellen kan U Uw mond gebruiken door er met de tong over heen gaan ( gebruik Uw fantasie )
Uitdagende kleding werkt ook vaak goed, denk aan lingerie .
Hem laten ruiken aan de plek waar hij niet meer aan of in mag komen of Uw gedragende slip over zijn hoofd of in mond, de geur werkt ook zeker vaak.


Onderstaande is als U/u niet bij elkaar bent.
Stuur een foto naar de slaaf/man toe, uiteraard kan dat veel zijn. Bijv een foto van benen/voetjes in panty of hold ups en heels, de meeste mannen zijn daar wel gek op.
Ook kan het een foto zijn van de intiemere delen of in lingerie.
Foto van de sleutel


Speel met zijn mind…Veel mensen denken dat iets sturen dan ook sexueel gedachten zijn of komen…..Uit eigen ervaring is dat in ieder geval bij mij niet zo. Het is puur geestelijk spelen met de slaaf/man. Zie het als een mindfuck, want dat is het zeker. Ja het zal waarschijnlijk wel iets doen in de cb, maar zo weet hij ook dat hij geen kans maakt en alleen nog maar kan dromen.


Denial is gewoon nee je mag niet komen of er uit en nee je mag niks bij of met mij of bij wie dan ook. De slaaf/man zit in de cb en zal daar door alleen nog maar meer willen doen voor de Keyholdster/Goddess.

Tease en Denial wordt naast de kuisheid ook vaak gebruikt of is een belangrijk onderdeel van cuckolding. De cuck die draagt een Cb en kan alleen maar toe kijken of later alles horen en alleen maar dromen.

Geschreven door : Tgirl margo