Wat zijn Sounds en wat is sounding?

 

Sounds zijn rvs staafjes van verschillende diktes, van dus naar steeds een maat groter tot uit eindelijk de dikste. Je hebt ook verschillende pakketen. Er zijn der met 6 staafjes en je hebt uitgebreidere.

Deze staafjes gaan de plasbuis in, uiteraard niet allemaal tegelijk even ten goede orde. Vaak wordt er begonnen met de kleinste maat en wordt er geprobeerd om zo steeds een maat groter er in te laten gaan.

 

De doel is er van om je plasbuis open te rekken, het geeft ook gewoon een heerlijk gevoel en ja klaarkomen daar door kan ook gebeuren.

Net zoals alle metalen of rvs speeltjes maar ook alles wat met medisch spel te maken heeft is het ontsmetten van de staafjes van groot belang. Dus altijd even met een doekje die bedrenkt is door alcohol van 70 procent even over de staafjes gaan. Ook kan het geen kwaad om de kopje van de penis te reinigen.

 

Naast deze gewone sounding heb je ook nog electro sounding, dit is een ander staafje waar boven op een electrode aangesloten kan worden. Als de staafje er in zit dan kan je schokjes geven en ja uit eigen ervaring voelt dat heel apart aan.Des te hoger de standjes des te gevoeliger zal je het voelen.