Object

Een woord dat vele betekenissen heeft, maar tegenwoordig ook in de Bdsm of de Sm.
Ja het had het al onder andere als voetenbankje of als tafeltje of ga zo maar door.
Maar de laatste tijd zie je daar een grote verschuiving in, een object is een onderdaan die nog minder is dan een slaaf of slavin. Een object wordt op vele manieren gebruikt en ontmenselijk.
Denk dus aan Dehumanization, daar gaat het enorm ver in. Objects die naakt zijn, een neusring dragen en ja dat is niet permanent maar kan zeker wel, die ketting dragen om de buik die gebonden zijn aan hun ballen enzv. Een plug dragen voor zeer lange tijd, een oor tag dragen zoals en koe, smerig zijn of worden, die ja zelf volop onder geplast worden en ga zo maar door.
Op het moment is het steeds meer te zien in de Gay Bdsm Scene en begint het echt steeds meer ruimte te krijgen. Maar ook in de Female Supremacy begint het de weg te vinden. De slaaf is niets meer dan een object en wordt ook verwacht zo te leven of te gedragen.
Het kan een dag zijn maar ook meerdere dagen/weken en ja soms zelfs gewoon hun leven.
Ook leven als object in een schuur of stal of loods is wat er bij hoort. Gebonden zijn door de kettingen aan ringen in de muur of in de vloer, zelfs aan een balk geketend zijn voor meerdere uren of nacht. Het gaat vrij ver en ja ik heb foto's gezien en eigenlijk trekt het mij heel stiekem wel. Zeker het ontmenselijken is wat mij enorm trekt en ja daar mee 24/7 tpe.
Een object voor het leven zoals het nu dus gaat, vaak krijgen ze ook alleen maar een nummer. Denk dan aan Object 262 of wat dan ook en zelfs de tag heeft dat nummer.
Ook dragen ze gewoon een kuisheidgordel of CB.
Ja het gaat ver en nee niet veel willen het want dat gaat te ver voor hun. Maar er is een groep die groter wordt die het wel willen zo te leven.

 

Geschreven door: Tgirl margo