Human Toilet...

 

Een human toilet zegt eigenlijk al genoeg, een menselijke wc. Vaak wordt er een speciale wc gemaakt in de vorm van een bak met daarop een bril. Je kan hem zo lux mogelijk maken of gewoon een simpel ontwerp. Uiteraard kan je ze ook gewoon kopen in de bdsm winkel of  webshops. Ze kosten vaak redelijk veel en dus is zelf maken vaak het goedkoopste.

 

In de box gaat de hoofd van de slaaf of slavin, deze kan vaak gewoon dicht om de nek en ja zelfs een slotje is mogelijk. Een human toilet kan voor alles gebruikt worden, zowel de plas als de bruine spul. Het meeste is wel de plas en dat kan zoals op de foto of je kan zelfs een buis met een trechter maken waar door het rechtstreeks naar de mond gaat.

 

Human toilet is wel een veel gebruikte onderdeel in de FemDom wereld, de slaaf kan telkens op commando van de Dominant(e) plaats nemen of en ja dat gebeurt ook of een slaaf/slavin ligt gewoon 24/7 er in en mag er alleen uit op bepaalde tijden. Er is een engelse beweging waar de vrouwen de mannen puur als human toilet gebruiken dag en nacht. Kan even niet op de naam komen helaas.

 

Een human toilet heeft er zelf voor gekozen en met duidelijke afspraken wat er wel en niet kan. Soms in het hele diepe tpe heeft de slaaf of slavin niks te willen en ja dan kan alles natuurlijk. Dit is geen goldenshower of champagne of scatplay, dit staat hier los van ook al lijkt het hetzelfde. De andere items kan je vinden onder de knopen.

 

Geschreven door : Tgirl margo