Het Aanspreken

Het aan spreken van een D is tegenwoordig meer 1 op 1 gericht, daar bedoel ik mee dat het aanspreken met Meesteres of Meester tegenwoordig alleen is tegen je eigen D. Je hoort steeds vaker : Ik ben je Mr of Mrs niet.
Mijn persoonlijke visie is dat ik opgeleid ben vanuit de oude normen en waarden, zeg maar de old skool way. Het eerste wat ik leerde was om een D aan te spreken met Mr of Mrs, niet alleen mijn eigen maar ook tegen anderen. Het eerste wat ik kreeg te horen dat het puur respectvol was en is en ik als slaaf nooit gelijk aan een D kon en kan staan.


Sindsdien spreek ik ook altijd een D aan met Mr of Mrs en altijd met twee woorden. Dat is irl zo als ook online. Gelukkig verwacht mijn MiLady dat ook. Het maakt niet uit of het een nieuwe D is of een ervaren D, ik zal altijd een D zo aanspreken. Alleen de titel Goddess, Godin, Queen, MiLady is voor mijn eigen Domina. Maar Meesteres en Meester zal ik altijd mee aanspreken. Bij een switch zal ik ook te allen tijde deze aanspreek gebruiken.


Love the old skool way


Geschreven door : Tgirl margo