Wat is hardsports

Onder hardsports wordt verstaan extreme kinky dingen. Er zijn er 3 die wel de bekendste zijn onder de Liefhebbers. Hieronder de uitleg van de drie.

1 : Scat
Dit is eigenlijk wel de meest en bekendste wat gebruikt wordt of gedaan wordt. Vaak gebeurt het als human toilet , maar ook tegenwoordig steeds meer in de femdom/ Female Supremacy. Voor de M/mensen die niet weten wat het is! Scat is Engels voor poep/ ontlasting.


2: Vomit
Vomit is het engelse woord van braken of overgeven. Dit wordt vaak ook gebruikt bij een human toilet en ja in combinatie met de scat en plas.


3: Period
Nederlandse benaming is ongesteldheid. Hier wordt ook veel mee gedaan. Denk aan het ontvangen in mond, schoonlikken, een ob die vol zit in je mond krijgen en ga zo maar door.
Alle drie valt onder hardsports, en vaak wordt het gebruikt als extreme vernedering of ontmenselijking en als een full human toilet. Ja dit gaat ver en kan zo ver gaan als M/men afgesproken heeft.


Er zijn diverse Meesteressen die het uitvoeren. In Nederland is de bekendste Mrs Lynn Cane. In Duitsland is het Lady Domi of Lady Chantal. Engeland Mrs Evilyne is daar de bekendste. Er zijn nog veel meer hoor maar vaak komen die niet er online voor uit. Bedenk wel dit zijn commerciële Mrsen en zit dus vaak een behoorlijke prijs aan vast.


Voor J/je er aan begint lees eerst online goed in en kijk filmpjes.