FemDom/Female Supremacy


Wat is nu FemDom en Female Supremacy, nou beide is eigenlijk in de grote lijnen hetzelfde. Het gaat om de totale controle over een man/slaaf en dus de Vrouw heeft de totale macht in alles en ook over beslissingen in een FemDom of FS relatie.
Zij die alles bepaalt, Zij die in alles de totale controle heeft en houdt. De regels omtrent dit is veelal hetzelfde, jij als man aka slaaf dient je volledig neer te leggen aan Haar wil.
Het gaat ook om Haar belangen op de eerste plaats en de jouwe pas als je geluk hebt op plaats tien. FemDom gaat heel diep, de overgave van een FemDom slaaf is zo enorm diep dat het vaak geen eigen wil meer heeft maar ook niet meer kan hebben. Conditioneren valt zeker onder FemDom, het omvormen van de man aka slaaf naar de Goddess Der wensen en regels.


De meeste mannen en zogenaamde slaven denken maar aan 1 of 2 dingen, geil en ik wil klaarkomen/seks en eigen belang gaat voor. Velen willen diep gaan maar kunnen niet omdat hun gedachte alleen maar op de bovenstaande punten zijn gericht met als doel klaarkomen punt…..Zodra ze een nee antwoord of niks mogen of wat dan ook oa ook chastity dan is het al gauw gebeurd met hun “ ware FemDom gevoelens waar ze graag in willen leven” Ook het spreken en aanspreken en je Goddess verhogen zie je vaak even en dan is het voorbij.
Een FemDom relatie gaat heel diep en je moet beseffen dat het geen spel is of dat het een fantasie is. Een ware FemDom relatie gaat ook ver betreft straffen, of vernedering of pijn of het dienstbaarheid in alles. Nogmaals Haar belangen is het aller belangrijkste.


De meeste denken ook maar alleen aan seks, terwijl de ware FemDom juist niet seks gericht is. Ja als partners kan het, maar dan nog heeft Zij in alles voor het zeggen. Besef goed als je graag in deze mooie en ware wereld wil vertoeven en leven? Dat je dus je eigen wil, eigen ik, je eigen leven, je eigen beslissingen over boord gooit, dat Zij jouw volledig onder Haar macht heeft en Zij jouw leven bepaalt.


Maar ook van de andere kant is het van belang om als FemDom Goddess te laten zien dat U de totale macht en controle heeft over de man/slaaf in de FemDom relatie. Vaak wordt dat namelijk ook niet echt tot eigen genomen. Het besef van de Goddess dat Ze letterlijk de totale macht en dus ook bepaalt is niet zo groot. Een ware FemDom slaaf heeft dat juist nodig, hij vind het juist fijn gecommadeerd te worden, te leven naar Haar regels en normen en waarden. Dus als Goddess moet U dat ook juist tot U nemen. Een ware FemDom slaaf zal alles afleggen en geven, geen bezittingen, geen wil, geen beslissingen, geen macht meer over alles en ja zelfs geld. Nee het is geen findom. Een ware Goddess zal ook dat goed beheren en zorgen dat betalingen en structuur door gaat.
Maar je moet wel als femdom slaaf beseffen wat het inhoudt en tja dat zijn dus velen die daar in zakken.
Geschreven door Tgirl Margo….slavin en slet van mijn Goddelijke MiLady die sletje onvoorwaardelijk dient en bedient.