FemDom / Female Supremacy,

 

The true Power off a Goddess, She is my God. I am just a servant en Her property. My life in service for Her. She is my kingdom.

 

Een stroming in de Sm wereld is FemDom oftewel Female Supremacy. Deze stroming houdt in dat de Vrouw gezien wordt door de man/slaaf als een Goddess en Heerster en dat de Goddess in alles boven de man staat.

De Goddess/Godin heerst volledig over de slaaf in alles, dus dat betekent dat Zij alle beslissingen neemt over de slaaf. Ook hoe de slaaf moet leven en dienen. Zij heeft de totale macht over de slaaf en traint hem om Haar zo goed mogelijk naar Haar wil en wensen te dienen en bedienen.

De slaaf erkent hierin dat hij totaal geen zeggenschap meer heeft in wat voor vorm dan ook over zijn leven, dat houdt dus in dat hij alles overdraagt aan Haar. Zijn lichaam,geest en ziel is dan van Haar en hij volgt Haar op in alles wat Zij wil en wenst. Net zoals in een TPE relatie dient hij zich totaal te verantwoorden aan zijn Goddess, Zij heeft toegang tot alles dus ook de inlog gevens, finaciele zaken, agenda, wat hij wel en niet mag, contract, en ga zo maar door.

 

De doel van een slaaf in FemDom / FS is Haar leven geheel aangenaam te maken en Haar leven te vergemakkelijken. Even voor de duidelijkheid dit heeft niks met findom te maken. Daar valt dus alles onder zoals huishouding, koken,wassen enzv, maar ook Haar voeten masseren, zorgen dat Zij drinken heeft, Haar vereren, Haar regels en opdrachten opvolgen zonder een tegen woord ,  FemDom gaat diep tussen de Goddess en Haar slaaf, hij geeft zich letterlijk volledig aan Haar macht en erkent dus ook dat Vrouwen boven de man staan in alles.

 

Vaak zijn de FemDom slaven ook gekuist, deze dragen meestal een chastity cage waar Zij de sleutels van beheerd. Zij heeft daarmee ook de volledige controle over de orgasmes van de slaaf en of hij wel of niet mag komen enzv.  In het blokje kuisheid zal  er meer uitleg over staan.

 

Female Supremacy is de mooiste lifestyle waar ik persoonlijk graag in leef en onder leef. Het is heerlijk om onder mijn Goddess te mogen leven en onder Haar regels en voorwaarden. Haar zien als een Godin en Haar op alle manieren te dienen zoals Zij het wenst.

 

Er zijn ook veel Titels voor een Female Supremacy Goddess : Hieronder een aantal

Godin/ Goddess

Herrin

Lady

MyLady

Empress

Queen

Barones

Diva

Miss

Mevrouw

Bazin

Hertogin

En nog vele anderen benamingen die je tegenkomt.

 

Geschreven door : Tgirl margo