Kuisheid Contract
Word – 20.0 KB 123 downloads
extreem contract
Word – 12.5 KB 110 downloads
submissive contract
Word – 26.2 KB 75 downloads
Dom slave
Word – 18.0 KB 70 downloads
D/s contract
Word – 13.3 KB 70 downloads
Debt Contract
Excel – 13.2 KB 24 downloads

Een Contract...

 

Contracten heb je in vele vormen van een D/s contract tot aan een TPE contract. Vroeger werd er meer met een contract gewerkt dan tegenwoordig.

Een contract werd opgesteld tussen de Dominant(e) en de onderdanige. In een contract staat vaak heel veel, waaronder regels voor de onderdaan maar ook de do en donts en voorwaarden. Uiteraard is dat ook tellende voor de Dominant(e).

 

Een contract tussen B/beide partijen werd vaak getekend na een langere tijd in een D/s zittende en er werd besloten om de D/s tot een diepere leven te dragen en voor vast te leggen door middel van een contract. De contract wordt altijd gemaakt door de Dominant(e) en niet door de onderdaan. Als de onderdaan er mee accoord gaat dan zal B/beide partijen deze tekenen met de datum. Let wel op deze contract heeft wettelijke geen houvast, het is puur een vertrouwens band tussen B/beide partijen. Vaak was een contract een soort van huwelijksbriefje tussen de partijen waar ook altijd naar gehandeld en geleefd werd.

 

Er zijn dus veel contracten en de meeste kan je wel vinden op het internet die je kan downloaden. Vaak kan je ze aanpassen naar je eigen D/s vorm. Persoonlijk ben ik er 1 van de oude stempel en hecht heel veel waarde aan een contract.

 

ik ben aan het kijken om een button te maken waar je verschillende contracten kan downloaden. Hoop dat het gaat lukken.

 

Geschreven door: Tgirl margo