Kuisheid Contract
Word – 20.0 KB 98 downloads

Chastity oftewel kuisheid.

 

In de vroege jaren was dit heel normaal, meestal droegen de vrouwen een kuisheidsgordel die omgedaan werd door hun man als hij weg moest om zo zeker te weten dat de vrouw niet vreemd zou gaan.

 

Tegenwoordig is chastity een onderdeel in de Sm wereld, vaak krijgt de slaaf er 1 om door de Mrs of Mr. De doel er van hedendaags is dat de slaaf gefocust blijft op de dienstbaarheid naar zijn Eigenaar(esse). Er zijn heel veel keuzes van een chastity cage, van plastic/ silliconen tot aan metaal en rvs. Het zoeken er naar is soms al een hele reis op zich, welke is mooi, welke past mij, is het voor kort om te dragen of juist langdurig en ga zo maar door. er zijn veel maten en soorten en zo is dus een juiste uitzoeken een lange reis. Wees niet te snel met kopen, zorg dat je veel informatie vind over de cage en draag comfort. Zeker als je langdurig wilt of moet gaan dragen is het belangrijk om een goede keuze te maken.

 

Een cage uitzoeken : Je gaat of moet een cage om gaan doen, nu moet je gaan kijken welke bij je past. Er zijn een aantal dingen waar je goed om moet denken voor je er 1 aanschaft.

Dat is de soort cage, de maat van de ring en cage, hygiene, kortdurig dragen of juist langdurig.

Een metalen cage of een dichte plastic cage is voor een kortdurig dragen heel geschikt, mocht je echt voor lange periode er in gaan dan is een Rvs cage een aanrader.

Een metalen cage is niet beschermd tegen roest en zal na een lange periode denk aan een maand of twee gaan roesten, een rvs cage daar tegen is wel beschermd tegen roest en zo dus voor lange tijd te dragen. Belangrijk is ook koop niet een te kleine cage, stel je hebt een redelijke hangen! probeer die niet in een te kleine cage te stoppen, je gaat er zeker last van krijgen en de kans op beschadigingen of plekken en rauwheid is dan groot. Daarmee zal je dan veel problemen krijgen en dat is zeker niet fijn. De ring speelt daarbij ook een grote rol bij, de meest gangbare ringen zijn : 40mm , 45mm, 50mm. Hoe kan je een goede ring kiezen? Nou heel simpel eigenlijk, pak een schoenveter en draai die om de balzak heen, niet te los maar ook niet te strak. Trek hem iets naar beneden en kijk of het achter de balzak blijft hangen, dan je vinger op de plek van de veter legen waar de lengte is en die dan bij een meetlat leggen, zo krijg je een circa maat bijv 48 mm, dan kan je kiezen voor de 50mm maar ik zou dan gaan voor de 45mm. Denk niet ik ga dan voor de 40mm want dan zit hij zeker te strak en dan ga je behoorlijk last van hebben en dan vooral ook in de nacht.

 

Reiniging en Hygiene:

Dat is heel belangrijk om zo geen problemen te krijgen aan de jongeheer of de balzak. Bij een open cage kan je vaak makkelijk reinigen met een washandje en zeep, bedenk wel goed afdrogen is heel belangrijk. Mocht je langdurig opgesloten zijn en dan vooral in een dichte cage, dan is het advies om minimaal  1 x in de week of maand er even uit gaan en zo de cage van binnen te reinigen net zoals je jongeheer. Zo voorkom je problemen zoals rauwheid of zelfs open huid schade waardoor je een infectie kan krijgen.

Mijn persoonlijke ervaring is een open cage zoals op de foto, maar dan van rvs. Op het moment even cb loos maar ze zijn onder weg en zal zeker dan er 1 weer moeten gaan dragen. De sleutels zullen dan uiteraard naar mijn Goddess gaan.

 

Ben je op zoek naar een goed werkende klok/ counter dan is deze een aanrader : https://www.tickcounter.com

 

Links onder de foto staat een kuisheid contract die gedownload kan worden. Uiteraard kan U/u die aanpassen naar U/uw eigen smaak. Deze staat ook onder de knop Contracten klaar.

 

Geschreven door ; Tgirl margo