HET ONDERSTAANDE IS NIET VOOR IEDEREEN GESCHIKT....DIT IS EEN WAARSCHUWING VOOR U VERDER GAAT KIJKEN. DUS WEES GEWAARSCHUWD.

 

 

Castratie  is een fenomeen wat vooral in de extreme CBT/ Sm een gedachtengang is. Of het ook daadwerkelijk gebeurt dat durf ik niet te zeggen. Let wel op in nederland is het bij de wet verboden ( behalve als het in het ziekenhuis gedaan wordt). Maar laten W/we er vanuit gaan dat het wel gebeurt, hoe of wat zijn dan de mogelijkheden?

 

Als eerste kan het via de normale manier, dus gewoon simpel een operatie door middel van de teel ballen er uit laten halen. Dat is ook de meest  gebruikte manier hoe het gedaan wordt en ja dan vooral uiteraard in het ziekenhuis.

In de Sm wereld oftewel in de Extreme CBT scene gebeurt het meest op twee manieren, manier 1 is door middel van Banding met een elastrator, dat is een tang waar mee je een bandje of elastiek om de balzak kan plaatsen of alleen om de bal. Je kan ook meerdere er om heen doen. De doel ervan is dat de bloed toevoer afgesneden wordt en zo de ballen zullen sterven. Dit is zeer pijnlijk en alleen al de bandjes er om heen doen. Denk hier niet te licht over.

 

Andere optie is : injecties in de teelbal zelf, deze is van een bepaald goedje wat je ballen inwendig zullen laten doen sterven, ze zullen kleiner worden en zo wordt alles letterlijk afgebroken.

 

Nogmaals het is bij wet verboden.....Maar er zijn zeker slaven en Domina's die het willen en ook zeker wel zullen uitvoeren. Maar die zal je niet aan de grote bel vinden, omdat het juist dus strafbaar is. Hier onder komen twee filmpjes te staan waar beide manieren te zien is.

Een Tip doe dit nooit zelf en lees eerst goed in en doe dus research er na. Besef ook goed dat het NIET meer wendbaar is. Dus zodra je er voor kiest of voor gekozen wordt dan is dat voorgoed.

 

LET WEL OP : MET ALLES ZORGEN VOOR EEN GOEDE ONTSMETTING VAN ALLES, LIJKT MIJ NIET MEER DAN LOGISCH OM ZO PROBLEMEN TE VOORKOMEN. DUS GEBRUIK EEN GOEDE ONTSMETTINGS MIDDEL OM DE PLAATS EN MATERIAAL GOED TE REINIGEN.

Deze video gaat over de injecties in de teelbal.

Elastrator oftewel banding met injecties er na.