Caning en Cane's

 

Caning is een veelvuldig gebruikte slagmiddel in de Sm wereld. Het kan als een straf gegeven worden of gewoon als een onderdeel van een sessie. Er zijn velen soorten cane's die gebruikt kunnen worden. Zo heb je rotan, bamboe, plastic en je hebt ook verschillende dikte's. Des te dunner ze zijn des te harder ze aankomen en effect geven.

 

Je kan ze kant en klaar kopen dus cane's die al bewerkt zijn of je kan ruwe cane's kopen die je zelf nog moet bewerken. Dat houdt dus in het soepel maken van de cane, in een was zetten, schuren en ga zo maar door. Helaas kan ik daar niet veel over vertellen omdat ik het zelf nooit heb gedaan. Maar er zullen vast wel mensen zijn die het wel kunnen. Ik weet wel dat een cane bewaard kan worden op een vochtige plek zoals de douche bijv.

Er zijn dus ook diverse diktes te vinden, van 4mm tot aan 12 mm en zelfs nog wel dikker. Des te dunner ze zijn des te meer effect geven ze. De striemen zullen langer zichtbaarder zijn en zo ook het voelbaarheid. Sla altijd met de dunste kant van de cane en vooral met de volledige vlakte. Let ook op waar te slaan er mee, de meeste plek waar geslagen wordt zijn de billen,borsten en bovenbeen.

 

Zoals op de foto te zien is ( Foto van mijn achterwerk die behandeld is door mijn Goddess) krijg je door het goed slaan streepjes en ja die kan ook open gaan door nog verder er op te slaan. Je kan zo ver gaan als de afspraak is gemaakt onder E/elkaar. Begin eerst met het opwarmen van de plek waar er geslagen zal gaan worden, dus begin met rustig opbouwen van de slagen. Ten eerste heb je dan kans op minder blessure of beschadigingen inwendig ( bedoel dan blijvende letsel) en door het opbouwen kan de onderdanige er aan wennen en zo ook meer incasseren en de streepjes zullen dan ook langer zichtbaar zijn. Rood,paars/blauw zijn wel de kleuren die je vaak na een goede cane sessie zal zien met de streepjes, maar het kan dus ook harder gaan tot bloedens toe. Dan is de aftercare nog veel belangrijker omdat je wel open wonden heb dan. Maar aftercare is overal bij belangrijk even ten goede orde.

 

Weet waar je mee bezig gaat en ken je matriaal, weet wat het doet en kan doen. Ga niet als een waanzinnige slaan en zeker niet als je een beginneling bent. Lees eerst op het net over caning en praat met ervaren mensen. Uittesten kan ook op jezelf door het simpel op je boven been te laten dalen zoals je het zou geven.

 

Geschreven door: Tgirl margo