Anale Reiniging

Wat is dat en wat kan je daarvoor gebruiken en vooral waarom.
Soms krijg ik deze vraag, vaak van onervaren slaven of subs. Nou als eerste waarom je anaal reinigen, de reden lijkt mij simpel. Je zal anaal genomen gaan worden of anaal spelletjes zullen er aan te pas gaan komen. Dan is het belangrijk dat het zo schoon mogelijk is van binnen. Let wel op het is geen garantie dat het ook goed schoon is of blijft, dat is ook normaal dus voel je niet schuldig als er toch wat aan bijv een dildo of plug of condoom zit na anaal seks.


Hoe te reinigen?
Nou je hebt diverse hulpmiddelen daar voor, hiernaast of onder twee fotos die je kan gebruiken. Je kan ook googlen op anale douches bij afbeeldingen en dan zie je veel afbeeldingen van de producten. De pompje ( dat is de zwarte ) draai de dop los en vul het met lauw water, breng het witte gedeelte in en pomp hem leeg in je darm. Hou dit een aantal minuten in, dus niet meteen laten lopen. Na de paar minuten ongeveer 4 a 5 minuten laat je je darm leeg lopen. Herhaal dit proces net zo lang tot je weer helder water er uit ziet komen. Zorg wel trouwens dat je van te voren een wc bezoek heb gehad en dus leeg bent.


Je hebt ook douchjes die je kan aansluiten op je normale douche, vaak zijn ze universeel. Kijk wel uit met deze dat je niet teveel in je darm laat lopen wegens een druk die in je binnenste schade kan aan richten. Ook zorg dat de straal gewoon lauw is en de druk niet te hard is.


Uiteraard telt dit puur voor de mensen die van anaal houden en ook van hygiene houden. Ben je meer van de scatplay of iets dergelijks dan is bovenstaande vaak niet nodig want ja het is je kick.
Reinig altijd je spullen na met alcahol 70 procent en even goed wassen met zeep ervoor.


Geschreven door : Tgirl margo